Natuurlijke Wimpers

Lash Volume Lift

De Lash volume Lift Creeert een natuurlijke look en zorgt voor volle gekrulde wimpers zonder dat hier wimperextensions aan te pas komen. Ideaal als goedkoper, sneller en natuurlijker alternatief van de one-by-one behandeling.

Perfecte Wimpers

One by One

Bij de one-by-one wimperextension behandeling worden wimper extensions een voor een op de individuele natuurlijke wimper geplakt. Het resultaat zijn prachtige langere, vollere en gekrulde wimpers. Wimperextensions geven je de mogelijkheid om je wimpers de look te geven die jij wilt.

Mooie strakke wenkbrauwen

Brow styling

Ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking en voorkomen. De manier waarop wenkbrauwen gevormd en gekleurd zijn kan jouw uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht en mooi afgewerkt met wenkbrauw make-up.

Binnenkort te boeken

Home-made & Biological

Gezichtsmasker

Heerlijk na een van de behandelingen voor een extra verwen momentje. Niet alleen heerlijk ontspannend maar ook voedend voor jouw huid!

Gezichtsmasker Home-made Biologisch

Vragen?

Antwoorden

Welke wimperbehandeling is de juiste voor mij?

Iedereen heeft andere voorkeuren, andere wimpers en een ander budget! Ik help je graag om de keuze te maken die bij jou past!

Krijg ik korting als ik meerdere behandelingen combineer?

Ja, we hebben een speciale aanbieding als je een wimperbehandeling combineert met een massage.

Zijn jullie ook open in het weekend?

We zijn om de week ook op zaterdag geopend. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Alle bestellingen die op een werkdag voor 17.00 uur binnenkomen, verzenden wij nog dezelfde dag!

Let's chat

Contact