Anne - Over ons

Hallo

Ik ben Anne

Mijn naam is Anne, ik ben 26 jaar en woon al een paar jaar in het mooie Haarlem.

Ik heb altijd al interesse gehad in fashion en beauty! Ik ga dan ook niet de deur uit zonder er netjes en verzorgd uit te zien.

De natuurlijke look spreekt bij mij het meest aan, maar natuurlijk is extra glam ook altijd welkom!

Op de middelbare school droeg ik altijd nep wimpers, ik was daar helemaal gek van. Mijn eigen wimpers zijn kort en recht, maar met nep wimpers kon ik toch even wat extra lengte en krul toevoegen, het maakte mijn look net een beetje af! Toch was het altijd wel een gedoe, het bleef niet altijd plakken, liet snel los en het kostte mij in de ochtend veel werk. 

Tot ik op een dag wimperextensions ben tegen gekomen! Hoe fantastisch dat ik op deze manier niks meer hoefde te doen en zo uit bed kon stappen! 

Ik droomde er altijd al van om een plek voor mijzelf te hebben om mensen ditzelfde gemak te laten ervaren.

Kom langs

In IJmuiden

She’s elegant, She’s confident, She’s Grace!

Schoonheid zit vooral aan de binnenkant maar het mag ook zeker gezien worden aan de buitenkant!

Je bent natuurlijk al prachtig van jezelf, maar bij She’s Grace zorg ik voor die extra confidence boost! Jij verdient het namelijk om je mooi en zelfverzekerd te voelen. Mijn doel is dan ook om jou dat gevoel te geven! Ik zorg ervoor dat jouw innerlijke schoonheid ook naar buiten wordt gebracht, want je mag er zeker zijn en jezelf weleens verwennen! 

Bij She’s Grace kan je niet alleen komen voor schoonheidsbehandelingen, maar ook voor een heerlijk relax momentje en de leukste fashion trends. Laat jezelf verwennen met een heerlijk kopje koffie of shop jouw leukste outfits tijdens jouw afspraak of gewoon online! 

 

Maak een afspraak

En word je mooiste zelf

Maak een afspraak

En word je mooiste zelf