Perfecte Wimpers

One by One

Bij de one-by-one wimperextension behandeling worden wimper extensions één voor één op de individuele natuurlijke wimpers geplaatst. Het resultaat, prachtige lange, volle, gekrulde wimpers. Wimperextensions geven jou de mogelijkheid om jouw wimpers de look te geven die jij wilt. Hierin valt er keuze te maken uit de dikte, lengte en mate van krul van de wimpers. Voor de behandeling help ik om te kijken wat voor stijl past bij jouw wimpers en wat voor wimperextensions jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen.

Het Process

Hoe het werkt

Voorbereiding

Bij jouw eerste afspraak beginnen we met een ontspannen intake van 10 minuten. Onder het genot van een kopje thee, bepalen we samen welke wimpers bij jou wensen passen. Hierbij kijken we naar de lengte, krul en dikte van de nieuwe wimpers. Tijdens de keuze houden we rekening met de gezondheid van je natuurlijke wimpers.

Let op! Om de nieuwe wimpers goed te kunnen zetten is het belangrijk dat je zonder oog make-up naar de salon komt.
Daarnaast werkt de behandeling beter wanneer jij jouw wimpers schoon maakt vóór de behandeling.

Behandeling

De wimperextensions worden één voor één geplaatst op jouw natuurlijke wimperharen. Hierdoor is er ook geen aanhechting zichtbaar en wordt een natuurlijk effect gecreëerd.
De extensions worden bevestigt met een speciale bonder, deze is zacht en flexibel en brengt geen schade aan jouw natuurlijke wimpers. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, dit biedt jou de kans om even lekker te ontspannen of zelf een nap te nemen.
Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 2 uur.

After Care

Het is erg belangrijk na de behandeling 24 uur water te vermijden. De lijm is de eerste 24 uur nog aan het uitharden is en water dit kan process negatief beïnvloeden. Reinig jouw extensions dagelijks met de eyelash foam.
Deze is verkrijgbaar in de salon. Zo blijven jouw extensions langer mooi en voorkom je een ophoping van vuil, met vervelende ontstekingen als gevolg. Vermijdt alle producten met olie rond de ogen. Olie kan de lijm aantasten waarmee jouw wimperextensions zijn bevestigd waardoor de wimperextensions sneller uitvallen. Gebruik alleen make-up op waterbasis rond de ogen. Deze zijn verkrijgbaar in de salon. Wrijf niet in de ogen en trek niet aan de extensions.

One By One

Prijslijst

Maak een afspraak

En word weer helemaal beautiful

Maak een afspraak

En word weer helemaal beautiful

Vragen?

Antwoorden

Wimperextensions kunnen alleen worden schoongemaakt met producten op waterbasis, wimperextensions kunen namelijk slecht tegen olie. het beste is om een cleansing foam te gebruiken. Breng deze foam aan op een cleansing kwast, dit is een speciale kwast voor de wimperextensions. Sluit de ogen en was door middel van een zachte, verticale beweging grondig de wimperaanzet en oogleden. Spoel goed na met water en laat vervolgens de wimpers aan de lucht drogen of gebruik een föhn op de koude en zachte stand. Borstel daarna voorzichtig de wimpers. Je kunt hiervoor de Perfect Eyelash Cleansing Foam en Cleansing Brush gebruiken, beide zijn verkrijgbaar in de salon.

Hoelang wimperextensions blijven zitten is afhankelijk van de groeicyclus van je eigen wimperharen, gemiddeld duurt een groeicyclus 5-8 weken. Maar doordat elk wimperhaartje in een andere fase van de cyclus zit is het normaal elke dag een paar haren kwijt te raken, dit kan zelfs al gebeuren in de eerste week dat je wimpers zijn gezet. Daarnaast wordt de groeicyclus ook beinvloedt door je hormonen.
Ook zal het correct naleven van de nazorg een positief effect hebben op de levensduur van je wimperextensions.
Ten slotte kunnen je wimpers sneller uitvallen als je een buikslaper bent.
Om de wimperextensions er altijd mooi uit te laten zien zal je dan ook elke 2-4 weken een refill nodig hebben. Bij wimperextensions worden nep wimpers op uw natuurlijke wimpers geplaatst, doordat je niet afhankelijke bent van de lengte en dikte van je natuurlijk wimperharen geven wimperextensions meer vrijheid om een specifieke look te creeeren.

Wimperextensions worden met wimperlijm aan de natuurlijke wimpers bevestigd. Deze lijmen bevatten acrylaten, mensen met een allergie voor acrylaten kunnen helaas geen wimperextensions laten zetten. Ook is het belangrijk dat de natuurlijk wimpers gezond zijn voordat wimperextensions kunnen worden gezet. Als de wimpers beschadigd zijn, te kort of te dun zijn kan het zo zijn dat niet alle wimperextensions geschikt zijn voor jou. Tijdens het intakegesprek zal ik je wimpers bekijken en beoordelen wat jouw opties zijn.

Met de juiste nazorg is het zetten van wimperextensions volkomen veilig. Bij She’s Grace wordt alleen gebruik gemaakt van kwaliteit producten die niet schadelijk zijn voor je wimpers.

Om zo lang mogelijk te genieten van je wimperextensions is een goede nazorg van belang. Let hierbij goed op de volgende punten:
• Houd je wimperextensions de eerste 24 uur droog
• Voorkom stromend water op de wimperextensions
• Vermijdt het wrijven in je ogen
• Reinig de wimperextension verticaal (met de wimperharen mee)
• Reinig de wimperexensions nooit met make up remover die olie bevat

Ja, dit kan mits je de juiste mascara gebruikt. Wimperextensions kunnen niet tegen olie, daarom is het belangrijk om altijd een mascara op waterbasis uit te kiezen. Ook is het zaak om alleen op de puntjes van de wimpers mascara aan te brengen. Het aanbrengen van mascara vanaf de basis van de wimper kan wimperextensions beschadigen of uit laten vallen.
Het doel van wimperextenions is dat mascara overbodig wordt. Het is dan ook het best om helemaal geen mascara te dragen.