Natuurlijke Wimpers

Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift, ook wel LVL genoemd, is een behandeling die ideaal is voor vrouwen die geen wimperextensions willen laten zetten, maar wel vollere gekrulde wimpers willen zonder daarbij gebruik te hoeven maken van mascara. Bij de lash volume lift worden je natuurlijk wimpers gelift en gekrult om de illusie van volume te creëren. Het effect van de Lash volume lift blijft ongeveer 6-9 weken zichtbaar, in die tijd kun je genieten van prachtige wimpers zonder er zelf verder aandacht aan te hoeven besteden! 

Het Process

Hoe het werkt

Voorbereiding

Bij jouw eerste afspraak beginnen we met een ontspannen intake van 10 minuten. Onder het genot van een kopje thee of koffie, bepalen we samen welke wimpers precies bij jou wensen passen.

Let op! Om de wimpers te liften is het belangrijk dat je zonder oog make-up naar de salon komt. Daarnaast werkt de behandeling beter wanneer jij jouw wimpers schoon maakt vóór de behandeling.

Behandeling

De natuurlijke wimpers worden gelift door middel van milde maar effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E zorgt de behandeling ook voor extra volume. Ook wordt er gewerkt met siliconen pads die beschikbaar zijn in verschillende maten, waardoor het geschikt is voor bijna alle soorten wimpers en lengtes.
In de salon wordt er gebruik gemaakt van producten van Perfect eyelash, net als She’s Grace staan zij voor duurzaamheid en gebruiken alleen natuurlijke materialen. Veel andere merken maken gebruik van voordeligere chemische ingrediënten die de natuurlijke wimperhaar ernstig kunnen beschadigen.

After Care

Vermijdt de eerste 24 uur na de behandeling water en alle aanrakingen, zo kan de keratine goed intrekken. Ook is het belangrijk om jouw wimpers goed schoon te houden. Zo kan je langer genieten van jouw wimper lift en voorkomt het een ophoping van vuil. Dit kan met de speciale lash foam die verkrijgbaar is in de salon.

Lash Volume Lift

Prijslijst

Maak een afspraak

En word je mooiste zelf

Maak een afspraak

En word je mooiste zelf

Vragen?

Antwoorden

Nee, ik werk uitsluitend met milde, natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor je wimpers.

Bij een lash lift worden geen net wimpers geplaats, jouw natuurlijke wimpers krijgen een lift waardoor ze een krul krijgen en zullen voller ogen. Omdat de lash lift geen nep wimpers gebruikt is het resultaat deels afhankelijk van je natuurlijke wimpers, deze zullen namelijk niet daadwerkelijk langer of dikker worden.
Bij wimperextensions worden nep wimpers op uw natuurlijke wimpers geplaatst, doordat je niet afhankelijke bent van de lengte en dikte van je natuurlijk wimperharen geven wimperextensions meer vrijheid om een specifieke look te creeeren.

Een lash volume lift blijft meestal tussen 6-9 weken zichtbaar.
Bij wimperextensions worden nep wimpers op uw natuurlijke wimpers geplaatst, doordat je niet afhankelijke bent van de lengte en dikte van je natuurlijk wimperharen geven wimperextensions meer vrijheid om een specifieke look te creeeren.

De eerste 24 uur na de behandeling wordt het afgeraden mascara te dragen. Daarna kan je mascara gebruiken zoals je altijd doet. Een lash volume lift zorgt al voor een volle look, dus vaak zal je merken dat het dragen van mascara helemaal niet meer nodig is. Bij wimperextensions worden nep wimpers op uw natuurlijke wimpers geplaatst, doordat je niet afhankelijke bent van de lengte en dikte van je natuurlijk wimperharen geven wimperextensions meer vrijheid om een specifieke look te creeeren.